Velkommen til Jeep Club Norway !

Jeep Club Norway er en sosial merkeklubb for Jeep.

I 2012 hadde vi 210 betalende medlemmer.

Jeep Club Norway ble startet i 1999. Det var to entusiaster med hjerte for Jeep og som mente at mange interesserte Jeep eiere falt mellom to stoler i forhold til offroad klubbene. Jeep er selve krybben i offroad sammenhenger, men det er også en flott og praktisk bruksbil og ikke minst har Jeep en rekke utgaver som også er egnet til "søndagsbil" og garasje hygge. Det var de sistnevnte to gruppene som initiativtagerne ønsket å favne om.

Vi ønsker å fremme interessen for merket samtidig som klubben skal være et sosialt samlingsted for alle med interesse for alle typer Jeep.
Har du "Hardcore" offroader, Jeep som familie bil eller kanskje en gammel kriger i garasjen du lufter en gang i blandt ?
Du er uansett velkommen i klubben !

Det arrangeres flere treff rundt om i landet i regi av klubben. Noen rene offroad treff , andre rene familietreff hvor det det sosiale er i fokus og kjøring kommer i andre rekke.

Vi har også et eget forum på våre sider. Et allsidig sted med mye info og hjelp i fra et stort antall bilintereserte som brenner for Jeep.
Her er det mulig å få svar på det meste, alt i fra kjøp av ny bil til tekniske spørsmål.
Dette er også hovedarena for informasjon om treff og andre aktiviteter i klubben.

Ønsker du å bidra med verv eller annet så bli gjerne med .

Nok en gang VELKOMMEN til Jeep Club Norway !

 

Medlemskap Jeep Club Norway:

Kr.350,- pr år 

Meld deg inn nå !

Send navn , adresse e-post og telefon til   Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. 

 .

Utskrift E-post

Det nærmer seg nå utdeling av medlemsnummer 1000 i JCN, og dette markerer vi litt !

Har du enda ikke meldt deg inn i klubben ?
Hvorfor vente ?

Medlem nummer 1000 får følgende:

  • 1års gratis medlemskap i Jeep Club Norway
  • Medlems T-shirt & Cap
  • JCN Frontrutemærke
  • JCN 10-års Jubileumsbok

"premien" har en verdi på kr.825,-

Vi håper at alle de som ikke allerede er medlem om å benytte denne sjansen!

Send mail med navn, adresse, telefon og e-post til : Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Ved stor pågang trekkes vinneren.

Medlemsansvarlig JCN

Utskrift E-post

I forbindelse med vårt 10 års jubileum så er det blitt utarbeidet en flott bok om klubbens historie. Det er mange gode historier om kjente personer i miljøet og reportasjer fra tidligere treff og turer i JCN`s regi. Boken kommer for salg i nettbutikken og anbefales på det sterkeste. Ved å kjøpe denne boken, får du i tillegg til godt og artig lesestoff støttet opp under klubbens kassabeholdning.

 

Løp og kjøp!!

Forside jubileums bok

 

Boken er satt sammen og regisert av Kathrine med reportasjer laget av henne og  flere andre enkelt personer som har bidratt.

Utskrift E-post

Etter mange års tro tjeneste trekker Pekka seg tilbake fra "rampelyset". Han har siden 2004 vært klubbens vokter på den økonomiske siden i tillegg til en aktiv bidragsyter til klubbens drift. Men etter 5 år var det tid for at nye krefter overtok og Pekka trer tilbake for å konsentrere seg om styringen av Oslo lokal lag.

 

Styret ønsker å takke Pekka for bra og tro tjeneste i årene som har godt og ønsker lykke til videre.

 

Vennlig hilsen

 

Styret

Jeep Club Norway

 

 

Utskrift E-post

REFERAT FRA GENERALFORSAMLING
Jeep Club Norway 2009:
Som annonsert, ble det avholdt generalforsamling fredag den 17.4.2009 på Per's Resort på Gol.
Det foregikk uten formann, da han hadde et uhell med jeepen og derfor ikke nådde frem tidsnok.
Møtet ble satt kl. 19:15 og tilstede talte totalt 20 medlemmer. Kasserer var ikke tilstede
Der var en god stemning i salen.

Les mer …

Utskrift E-post

wroc-logo

I samarbeid med Offroaders Hedmarken og Land Rover klubben Østlandet arrangerte vi helgen 6-8 juni den første runden av WROC, Wolfroad Offroad Challenge. Fremmøte var litt labert fra både Offroaders Hedmarken og Jeep klubben, mens LR folket fylte opp flest av sine forhåndstildelte plasser. Fordelingen var tenkt 8 lag pr klubb og 6 lag i reserve i tilfelle en av klubbene eller andre klubber trengte flere plasser. Så totalt 30 lag à 2 biler kunne stille til start.

Les mer …

Utskrift E-post