wroc-logo

I samarbeid med Offroaders Hedmarken og Land Rover klubben Østlandet arrangerte vi helgen 6-8 juni den første runden av WROC, Wolfroad Offroad Challenge. Fremmøte var litt labert fra både Offroaders Hedmarken og Jeep klubben, mens LR folket fylte opp flest av sine forhåndstildelte plasser. Fordelingen var tenkt 8 lag pr klubb og 6 lag i reserve i tilfelle en av klubbene eller andre klubber trengte flere plasser. Så totalt 30 lag à 2 biler kunne stille til start.

Vi hadde hele området til dispensasjon og 21 klippeposter ble satt ut. Bilene måtte helt frem til klippetangen for å få klipp da tangen var godt festet rundt trær og klippekortet likeså inne i bilen. De fleste postene satt enkelt og tilgjengelig for alle mens noen var satt slik at det krevde litt av både bil og fører. Noen ytterst få ( 3 poster ) krevde mye fra begge. Her var det frisk satsning for de som ønsket dette.

 

 Til start stilte det kun 9 lag, 1 fra JCN, 3 fra Hedmarken og 5 fra Land Rover folket. Ved ankomst mål var det 2 lag som hadde full pott og vi lagde til et lite Trophy spor for å kåre vinneren. Første lag ut klarte seg greit med 30 poeng, hvor han ene kjørte meget bra og han andre hadde to dårlige bommerter. Det var derfor meget spennende når første bil på lag to fullførte med kun 5 poeng!! Dessverre så var bil nr to lei etter fem poffinger av dekk tidligere på dagen og klok av skade fylte han dekka alt for mye før han kjørte ut i en steinrøys. Der ble han sittende og spinne i begge retninger før han ble winsjet ut og tapte slaget.

 

Simon

 

Myrhull

 

salamander

 

Simon

 

Arrangementskomiteen og ”alle” fremmøtte fra JCN og alle andre var strålende fornøyd med helgen og denne typen arrangement og gleder oss allerede til neste runde i oktober. Vi får håpe at det også kan komme noen flere fra vår klubb da.

 

Mvh Stein-K

 

Simon

Utskrift E-post